Catering Oosterhout

Catering OosterhoutWanneer het aankomt op het verzorgen van catering in Oosterhout en omgeving bent u bij Culinair Pakhuys aan het juiste adres, ongeacht het gaat om enkele heerlijke luxe hapjes of het organiseren van een groot feest. Naast de verzorging van hapjes en dranken kan Culinair Pakhuys ook alle facilitaire materialen voor het organiseren van een feest verzorgen.

De catering van Culinair Pakhuys is geen standaard catering. Voor elke partij of opdracht wordt catering op maat gemaakt. Er wordt goede aandacht besteed om uw exacte wensen door te nemen en hoe wij hierop kunnen inspringen. Om een optimaal beeld van het feest en de locatie te krijgen gaat onze voorkeur altijd uit om dit gesprek te houden op de locatie waar het feest zal gaan plaatsvinden.

Bij Culinair Pakhuys hebben we enkele originele concepten uitgewerkt die geschikt zijn voor Catering Oosterhout zoals bijvoorbeeld de Winterbbq waarbij u en uw gasten kunnen genieten van gerechten zoals speis van hert en pompoen, schweinbraten en lamsbout van de barbeque. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld de compleet verzorgde najaarslunch, ‘chef aan huis’, een vorkjesdiner, fingerfood en een amuse buffet.

Gevestigd in Oosterhout verzorgen wij graag uw catering in Oosterhout en omgeving.